JoroNote - Tips & tricks

Met deze tips zet je de JoroNote werkbon app optimaal in!

JoroNote heeft heel wat features die administratie een pak gemakkelijker maken. Als schilder weet je bv. perfect hoeveel vierkante meters er vandaag op de planning staan, als dakwerker hou je makkelijk bij hoeveel panlatten je moet aanrekenen!

1. Win tijd met de basics

Bij het aanmaken van een project kan je makkelijk alle gegevens van je klant toevoegen. Ben je al gaan opmeten? Zet de info er dan bij in een notitie of neem er gewoon een foto van.

2. Materiaal? Double check!

Maak in de app eenvoudig een lijstje aan van je benodigdheden. Zo check je snel of je alles meehebt en verlies je geen tijd met over en weer rijden!

3. Plan makkelijk vooruit

Een project dat pas over twee maanden begint, kan je gerust nu al toevoegen. Geef zeker de begindatum in, zo verschijnt het project op het juiste moment in je to-dolijst!

4. Tot in de puntjes afgewerkt

Merk je op de werf dat er nog iets moet afgewerkt worden? Of vraag de klant iets extra? Noteer het in de app. Zo onthoud je het zeker voor de volgende keer en is je klant 100 % tevreden!

5. Vergeet geen extra materiaal te factureren

Moet je tijdens de werken snel extra schroeven gaan aankopen? Neem een foto van het kasticket en hang deze vast aan het project!

6. Haal vlot je deadlines

De app geef je een melding als een deadline nadert. Tijd om een tandje bij te steken of loopt alles op wieltjes?

7. Duidelijke tijdsregistratie

Werk je alleen? Of is er ook een medewerker of onderaannemer aan de slag? Je kan ieders prestaties vlot bijhouden in JoroNote. Makkelijk en transparant!

8. Geheugensteuntje

Belt er iemand voor een offerte? Of schiet het je te binnen dat je die ene factuur nog moet maken? Zet het in je app zodat je administratie vlekkeloos verloopt!

9. Punt alles af voor facturatie

De app bevat een afpuntlijst waarin alle geregistreerde tijd opgelijst staat. Door af te punten zie je makkelijk wat je al gefactureerd hebt en wat niet.

10. Op groot scherm

Vind je dat smartphonescherm toch wat klein om je administratie te checken? Via de desktopversie behoud je ook het overzicht op grotere schermen.

JoroNote: Your partner in easy work!